
Produktbeskrivning
Fem nya nyanser i Classic-kollektionen, inspirerade av färger från gastronomins värld. En raffinerad kombination av originell design och moderna färger. En kreativ mix som ger ett självsäkert inslag av personlig stil till ditt kök.
Santoku-kniven, som har sitt ursprung i Japan och är ursprungligen kopplad till det asiatiska köket, har blivit mycket populär bland kockar världen över. Det är det perfekta verktyget särskilt där det krävs att skära ingredienser exakt i tunna skivor eller små bitar. Dess form, vikt och egg är så universella att den kan användas för att skära örter, grönsaker och frukt, liksom för att förbereda fisk och kött. Den vassa eggen möjliggör allt från vanlig skärning till de tunnaste skivorna. De ihåliga urgröpningarna på bladet förhindrar att tunna och mjuka skivor fastnar på knivens blad.
Bladet är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål. Handtaget av syntetiskt material är utformat för att ge ett ordentligt grepp under alla förhållanden.
-
Bladmaterial:Rostfritt stål
-
Handtagsmaterial:Syntetisk
-
Bladlängd:17 cm
-
Användning:Köks
Produktparametrar
-
Bladmaterial:Rostfritt stål
-
Handtagsmaterial:Syntetisk
-
Bladlängd:17 cm
-
Användning:Köks