
Produktbeskrivning
Med Wüsthof Gourmet Boning Knife 14 cm kan du separera ben och kött som ett proffs. Det flexibla, extremt vassa, spetsiga bladet är perfekt för att ta bort ben, senor och fett. Denna kniv är ett måste vid köttberedning!
Polypropylenhandtaget är fast nitat till bladet. Den ergonomiska formen är bekväm att hålla i, så att du kan arbeta länge utan att få ont i händerna. Knivarna är certifierade enligt NSF och är därför idealiska för användning i professionella kök.
Bladet är laserskuret från ett stycke krom-molybden-vanadiumstål. Denna tillverkningsprocess är billigare än smide, men skapar fortfarande mycket bra köksknivar. Stålet är härdat till 56 HRC. Detta garanterar att eggen förblir vass längre jämfört med andra märken i samma prisklass. Dessutom är eggen mycket lätt att slipa.
-
Bladmaterial:Krom Molybden
-
Handtagsmaterial:Plast, Polypropen
-
Bladlängd:14.5 cm
-
Total längd:27 cm
-
Handtagets längd:12.7 cm
-
Vikt:90 g
-
Användning:Köks, Matlagning
-
Knivtyp:Solid, Köks
-
Clip:Nej
Produktparametrar
-
Bladmaterial:Krom Molybden
-
Handtagsmaterial:Plast, Polypropen
-
Bladlängd:14.5 cm
-
Total längd:27 cm
-
Handtagets längd:12.7 cm
-
Vikt:90 g
-
Användning:Köks, Matlagning
-
Knivtyp:Solid, Köks
-
Clip:Nej
-
Tillverkare:Wüsthof
-
Ursprungsland:Tyskland
-
Färg:Svart