
Produktbeskrivning
En fast klinga tillverkad av krom-, molybden- och vanadiumlegering (X50CrMoV15), perfekt för tillverkning av premiumkockknivar, är handsmidd av hantverkare i Solingen, strukturellt optimerad och sedan härdad till 58 HRC. För att ge bladet längre livslängd och ännu finare skärning är vår traditionella handslipning högpolerad.
Den smidda bolster säkerställer ett säkert grepp och skyddar användaren från potentiella skador vid halka. En särskild egenskap hos designen av alla knivar i denna serie är den mjukt rundade ryggen. Detta gör kniven lätt och bekväm att hantera i vilken position som helst och förhindrar obehagligt tryck på handen.
Det praktiska och perfekt balanserade handtaget av plast kompletterar helhetsbilden. Knivarna är mycket motståndskraftiga mot fukt och kan utan tvekan användas även i professionella restauranger. Särskilt i köket måste hygienen alltid uppfylla de högsta standarderna.
Tack vare sin långa och tunna form är skärkniven idealisk för precisionsskärning av kött och fisk. Extra tunna skivor kan skäras lika lätt som tärningar eller jämntjocka skivor. Skärkniven är något mer flexibel än andra knivar och glider optimalt genom köttet.
-
Bladmaterial:X50CrMoV15
-
Handtagsmaterial:Plast
-
Bladlängd:21 cm
-
Total längd:33.5 cm
-
Handtagets längd:12.5 cm
-
Bladtjocklek:2.3 mm
-
Vikt:128 g
-
Användning:Köks
-
Knivtyp:Köks
Produktparametrar
-
Bladmaterial:X50CrMoV15
-
Handtagsmaterial:Plast
-
Bladlängd:21 cm
-
Total längd:33.5 cm
-
Handtagets längd:12.5 cm
-
Bladtjocklek:2.3 mm
-
Vikt:128 g
-
Användning:Köks
-
Knivtyp:Köks
-
Ursprungsland:Tyskland