
Produktbeskrivning
En fast klinga tillverkad av krom-, molybden- och vanadiumlegering (X50CrMoV15), som är perfekt för tillverkning av premiumkockknivar, är handsmidd av hantverkare i Solingen, strukturellt optimerad och sedan härdad till 58 HRC. För att ge bladet längre livslängd och ännu finare skärning, är vår traditionella handslipning högpolerad.
Den smidda bolster säkerställer ett säkert grepp och skyddar användaren från eventuell skada vid halka. En särskild egenskap hos designen av alla knivar i denna serie är den mjukt rundade ryggen. Detta gör kniven lätt och bekväm att hantera i vilken position som helst och förhindrar obehagligt tryck på handen - även när starkt tryck appliceras på ryggen, till exempel vid utförande av en gungande hackning. De vackert mönstrade och perfekt balanserade valnötshandtagen kompletterar det sammanhängande och tilltalande utseendet.
Santoku är en kniv som blir alltmer populär i Europa. Det är ursprungligen en japansk bladform för en kniv. Namnet betyder "Tre dygder" och är lika lämplig för kött, fisk och grönsaker. Tack vare det breda bladet är Santoku lätt att hantera.
-
Bladmaterial:X50CrMoV15
-
Handtagsmaterial:Valnötsträ
-
Bladlängd:16.7 cm
-
Total längd:28.8 cm
-
Handtagets längd:12.1 cm
-
Bladtjocklek:2.7 mm
-
Vikt:136 g
-
Användning:Köks
-
Knivtyp:Solid, Köks
Produktparametrar
-
Bladmaterial:X50CrMoV15
-
Handtagsmaterial:Valnötsträ
-
Bladlängd:16.7 cm
-
Total längd:28.8 cm
-
Handtagets längd:12.1 cm
-
Bladtjocklek:2.7 mm
-
Vikt:136 g
-
Användning:Köks
-
Knivtyp:Solid, Köks
-
Ursprungsland:Tyskland