
Produktbeskrivning
Inspirerad av japanska kulinariska traditioner är denna kniv ett måste för kräsna köksentusiaster som prioriterar precision i sin matlagning.
Gyuto-kniven har ett smalt blad, perfekt för att uppnå knivblad vasst som ett rakblad vid skivning och tärning av olika ingredienser och är ett något större alternativ till vår Santoku-kniv och Allround-kniv. Dess exceptionella skärförmåga gör den idealisk för att skapa delikata, papperstunna skivor. Observera dock att dess fina egg gör den mindre lämplig för att skära genom hårda ämnen som ben.
Bladet är tillverkat av vårt högkvalitativa kolstål, vilket garanterar enastående skärpa. Välj mellan två exklusiva handtag: masurbjörk eller betsad masurbjörk. Båda alternativen är behandlade med linolja för att säkerställa ett bekvämt och säkert grepp, även i våta förhållanden.
Med Gyuto-kniven medföljer en exklusivt designad läderslida tillverkad av finskt vegetabiliskt garvat läder, vilket ger både praktisk och estetisk förvaring, oavsett om det är mellan matlagningssessioner, när du är på språng med din kniv, eller när du skickar den till Roselli för vår kostnadsfria slipservice.
-
Bladmaterial:Kolstål
-
Handtagsmaterial:Trä
-
Slidmaterial:läder
-
Bladlängd:19.5 cm
-
Total längd:32 cm
-
Bladtjocklek:2.5 mm
-
Vikt:160 g
-
Användning:Köks
-
Ursprungsland:Finland
Video
Produktparametrar
-
Bladmaterial:Kolstål
-
Handtagsmaterial:Trä
-
Slidmaterial:läder
-
Bladlängd:19.5 cm
-
Total längd:32 cm
-
Bladtjocklek:2.5 mm
-
Vikt:160 g
-
Användning:Köks
-
Ursprungsland:Finland